Wittek over opstootje met Manhoef: 'Ik ben ook sterk, onderschat mij niet'

Wittek over opstootje met Manhoef: 'Ik ben ook sterk, onderschat mij niet'

08-04-2023 21:34
13

Maximilian Wittek benadrukt dat de vrede weer is getekend tussen hem en Million Manhoef. De linksback van Vitesse reageert na de 2-0 zege op Go Ahead Eagles op het akkefietje op de training van de Arnhemmers.

Wittek en Manhoef kregen allebei een boete voor het opstootje. De Duitser zou hebben uitgehaald naar de sterke buitenspeler, die bovendien de zoon is van vechtlegende Melvin Manhoef. "Ik denk dat ik ook een sterke kerel ben. Onderschat mij niet", lacht Wittek voor de camera van ESPN.

"Dit is normaal in het voetbal, het gebeurt bij alle grote clubs en grote spelers", vervolgt Wittek. "Natuurlijk zou het niet moeten gebeuren, maar voetbal is een spel waarbij de emoties hoog oplopen. Zeker als je laag op de ranglijst staat. Dan zijn de emoties wat hoger. Wij zijn allebei gevoelige jongens, die op de training voor elke centimeter vechten. Dit keer gingen we een beetje te ver."

Wittek en Manhoef hebben inmiddels de handen geschud. "We hebben het uitgesproken. Iedereen heeft kunnen zien dat we voor het team en voor elkaar werken. Misschien was dit met het oog op de rest van het seizoen wel goed."