'Sevilla stuurde scout naar Leeuwarden om drietal van Feyenoord te bekijken'

'Sevilla stuurde scout naar Leeuwarden om drietal van Feyenoord te bekijken'

17-04-2023 10:01 Laatste update: 10:20
117

Een scout van Sevilla is zondagmiddag afgereisd naar Leeuwarden om Orkun Kökcü, Mats Wieffer en Oussama Idrissi te bekijken. Het Feyenoord-drietal wordt gevolgd door de Spaanse club, meldt 1908.

Feyenoord won zondag gemakkelijk met 0-3, op bezoek bij SC Cambuur. Kökcü, Wieffer en Idrissi verschenen allemaal aan de aftrap, laatstgenoemde was ook goed voor een assist. Een scout van Sevilla bezocht de wedstrijd en keek met bovengemiddelde interesse naar het drietal van Feyenoord.

Kökcü was afgelopen zomer al in beeld bij de huidige nummer twaalf van La Liga. De club voerde toen gesprekken met het kamp van de Feyenoord-aanvoerder. Wieffer staat nu dus ook op de radar van Sevilla. Volgens 1908 kon het optreden van de revelatie de Spaanse scout wel bekoren, ondanks dat onderhandelingen over een contractverlenging 'de goede kant' opgaan.

Idrissi is juist nog eigendom van Sevilla. Feyenoord huurt hem dit seizoen van de club. De Rotterdammers hebben geen optie tot koop, waardoor Idrissi normaal gesproken terugkeert naar Andalusië na dit seizoen. Bij Sevilla is de Marokkaans international nooit uitgegroeid tot een vaste waarde, maar in het elftal van trainer Arne Slot is dat wel het geval.