'Feyenoord praat rond Europa League-duels met AS Roma over rechtsback'

'Feyenoord praat rond Europa League-duels met AS Roma over rechtsback'

18-04-2023 12:58 Laatste update: 13:18
34

Opvallend transfernieuws in de aanloop naar de Europa League-return tussen Feyenoord en AS Roma. De Rotterdammers hebben hun oog laten vallen op Bryan Reynolds (21). Dat meldt Corriere dello Sport.

Reynolds is een aanvallend ingestelde rechtsback uit de Verenigde Staten, die door Roma wordt uitgeleend aan Westerlo. Hij wordt de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met een definitief vertrek uit Italië en staat op de lijst bij Championship-clubs Watford, Hull City en Swansea City.

Nu zou ook Feyenoord interesse hebben, evenals de Turkse koploper Galatasaray. De Rotterdammers hebben naar verluidt rond de eerste Europa League-ontmoeting met Roma in De Kuip informeel over Reynolds gesproken.

Westerlo kan Reynolds aan het einde van het seizoen voor zeven miljoen euro overnemen, maar dat lijkt financieel een lastig verhaal te worden voor de nummer zeven van de Jupiler Pro League. De Amerikaan, tweevoudig international voor zijn land, kwam eerder uit voor FC Dallas, North Texas SC en KV Kortrijk.