'Koeman vertelde dat hij onder de indruk was van hoe we het met AZ doen in Europa'

'Koeman vertelde dat hij onder de indruk was van hoe we het met AZ doen in Europa'

22-04-2023 12:34
76

Pascal Jansen heeft na afloop van de wedstrijd tegen Anderlecht een goed gesprek gehad met Ronald Koeman. De trainer van AZ haalde met zijn ploeg de halve finale van de Conference League en daar nam de bondscoach zijn pet voor af.

Koeman was samen met keeperstrainer Patrick Lodewijks aanwezig tijdens de halve finale in het AFAS Stadion. De bondscoach zocht Jansen na de wedstrijd op om hem te feliciteren. "Hij was in het stadion tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht en zei onder de indruk te zijn geweest van vooral de eerste helft", vertelt de AZ-trainer tegen het Algemeen Dagblad

Jansen kreeg nog meer complimenten, terwijl hij ook nog wat advies inwon bij de trainer van het Nederlands elftal. "Ronald vindt het bijzonder hoe we het doen als club en dat we internationaal zo goed presteren met jonge spelers. Ik heb hem ook nog dingen gevraagd over zijn tijd bij Barcelona, maar ook over zijn gezondheid." Koeman sprak ook nog een woordje met Jordy Clasie en Bruno Martins Indi, de AZ-spelers die hij nog kent van zijn eerdere tijd bij Oranje.