Slot krijgt Spurs-advies: 'Fantastisch als je stadion en mogelijkheden bekijkt'

Slot krijgt Spurs-advies: 'Fantastisch als je stadion en mogelijkheden bekijkt'

27-04-2023 21:50
92

John van 't Schip ziet Tottenham Hotspur als een zware, maar mooie uitdaging voor Arne Slot. Wel adviseert hij de Feyenoord-trainer om duidelijke afspraken te maken, mochten de Londenaren daadwerkelijk voor hem aankloppen.

Van 't Schip krijgt bij Viaplay de vraag of Slot wel bij Tottenham aan de slag moet willen gaan. Het is zeer onrustig bij de Premier League-topclub, die de laatste jaren al meerdere grote managers versleet. "Tuurlijk, het is een ongelooflijke klus als hij die aanneemt, maar het is wel een fantastische club als je kijkt naar het stadion en de mogelijkheden hier", zegt de oud-international. 

Wedden

Meer odds

"Maar ja, dat hebben al die andere trainers natuurlijk ook gehad", verwijst Van 't Schip onder meer naar José Mourinho en Antonio Conte. "Het is belangrijk dat je duidelijke afspraken maakt. Slot heeft ook bepaalde type spelers die hij wil hebben om zijn spel te spelen. Dus hij zal bepaalde spelers willen kopen én verkopen als hij komt. Dat zal ook een proces zijn dat niet van de één op andere dag gaat."

Slot werd de laatste weken in verband gebracht met Tottenham, maar ook met Chelsea. Bij beide Londense topclubs lijkt hij niet de eerste keus. The Blues richten hun pijlen op Mauricio Pochettino, terwijl Julian Nagelsmann de droomkandidaat van The Lilywhites is.