Van Hanegem wil meer bravoure bij Feyenoord: 'Voorzichtige gedoe slaat nergens op'

Van Hanegem wil meer bravoure bij Feyenoord: 'Voorzichtige gedoe slaat nergens op'

1 mei om 16:03

Willem van Hanegem vindt dat Feyenoord echt wel eens mag zeggen dat ze kampioen gaan worden dit jaar. Dat vertelt de oer-Feyenoorder in het Algemeen Dagblad. Volgens De Kromme mogen de Rotterdammers wel wat meer met de borst vooruit praten richting de aankomende titel.

"Ze zullen nu toch wel durven zeggen dat ze kampioen worden?", vraagt Van Hanegem zich openlijk af. "Kom op, dat voorzichtige gedoe slaat nergens op. Voor de supporters zou het mooi zijn als Feyenoord in de eigen Kuip kampioen wordt en dus niet zondag al uit bij Excelsior. Dat is een luxe om het zo te kunnen zeggen, maar dat hebben ze zelf afgedwongen."

Verder kwam er nog meer nieuws over de wedstrijden tot het kampioenschap voor Feyenoord. Dirk Kuyt sluit zich namelijk op korte termijn aan bij de technische staf van het eerste elftal. Hij zal alleen achter de schermen meelopen en krijgt dus nog geen officiële functie in de staf van trainer Arne Slot. Feyenoord kan zondag tegen Excelsior kampioen worden als PSV zaterdag niet wint van Sparta.