Wedden op Spaans voetbal met Real Madrid

Real zonder koningskoppel Benzema-Vinícius: deze twee Madrilenen moeten opstaan

2 mei om 15:00

ADVERTORIAL – Deze midweek staat er een speelronde gepland in de Primera División, waarin ook Real Madrid in actie komt. De Koninklijke wacht een pittige uitwedstrijd tegen de nummer vier van de competitie: Real Sociedad. Dat moeten gebeuren zonder Karim Benzema en Vinícius Júnior, waardoor alle ogen gericht zijn op Marco Asensio en Rodrygo. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL!

Benzema en Vinícius: het koningskoppel van Real

De maand april 2023 gaat misschien wel de boeken in als de meest productieve maand ooit voor Benzema: in totaal maakte de Fransman tien doelpunten. Een groot deel van deze productie komt voort de drie hattricks van de spits. Real Valladolid (competitie), FC Barcelona (beker) en Alméria (competitie) werden het slachtoffer van de hattrickdrift van Benzema. 

Als nummer twee op de topscorerslijst van Real Madrid staat Vinícius. De Braziliaan overlegd minstens zulke goede cijfers als één seizoen geleden en is net als Benzema van groot belang voor De Koninklijke. Carlo Ancelotti heeft vrijwel altijd een basisplaats over voor de linksbuiten, die samen met zijn Franse vriend al tot 49 doelpunten is gekomen dit seizoen. 

Rodrygo en Asensio moeten opstaan

Om onduidelijke redenen kan Real Madrid vanavond geen beroep doen op Benzema en is Vinícius geschorst, dus zijn de ogen op andere spelers gericht dan zij: Rodrygo en Asensio. Het duo wisselt de laatste weken stuivertje op rechtsbuiten, maar door de absentie van het productieve koppel worden ze nu samen in de basisopstelling verwacht.

De odds

JACKS.NL speelt in op de afwezigheid van Benzema en Vinícius en heeft daarom mooie odds voor je klaargezet. Voor een doelpunt van Rodrygo krijg je 3.85, terwijl een goal van Asensio je zelfs 4.40 oplevert. Denk je dat de Madrilenen lastig tot scoren komen, maar dat Rodrygo en Asensio allebei wel minimaal één keer op doel schieten? Dan kan je de verhoogde odd van 2.50 spelen die daar voor staat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust