Genee verneemt Lang-nieuws in de wandelgangen: 'PSV toont interesse'

Genee verneemt Lang-nieuws in de wandelgangen: 'PSV toont interesse'

09-05-2023 14:15 Laatste update: 15:40
182

Wilred Genee heeft 'in de wandelgangen' vernomen dat Noa Lang in de belangstelling staat van PSV. Dat vertelt de presentator bij Veronica Offside. Wesley Sneijder ziet Eindhoven momenteel als betere optie dan Ajax voor de buitenspeler van Club Brugge.

Ajax-watcher Mike Verweij opperde in de voetbalpodcast van De Telegraaf dat de Amsterdammers Lang terug moeten halen. Genee legt die stelling voor aan Sneijder. "Niet doen", reageert de recordinternational, die vindt dat het bij Ajax een 'speeltuin' is. "Er moet eerst een fundament komen. Als dat er niet is, moet je zulke types niet binnenhalen. Noa is een geweldige speler, die kan dat zeker aan en kan ook zeker het verschil maken. Alleen niet zoals het er nu uitziet."

Wedden

Meer odds

Vervolgens oppert Genee een transfer naar PSV. "Daar is ook wel sprake van, begrijp ik, stiekem in de wandelgangen", stelt de presentator. "Bij PSV is iets meer structuur nu en is de basis wat meer in orde. Dat zou beter passen, denk ik", beaamt Sneijder. "Dat zou ik niet heel gek vinden. Ik denk dat Ruud van Nistelrooij dat wel prima kan. Als wij trainer zouden zijn van Noa Lang, dan zou er ook niets gebeuren. Het gaat erom hoe je die jongen benadert."

Lang hoopte afgelopen zomer al op een transfer, maar toen kwam hij niet weg bij Club Brugge. Deze zomer zou de Belgische club wel willen meewerken aan een transfer. De zesvoudig Oranje-international was dit seizoen goed voor acht goals en vijf assists in dertig competitieduels.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!