Feyenoord troeft Ajax af en legt Amsterdams toptalent uit de jeugd tot 2026 vast

Feyenoord troeft Ajax af en legt Amsterdams toptalent uit de jeugd tot 2026 vast

12-05-2023 16:51
87

Feyenoord heeft Ayoub Ouarghi een beloning gegeven in de vorm van zijn eerste profcontract. Dat laat de club via de officiële kanalen weten. Ouarghi is ook bekend van vele filmpjes die hij maakte met Youtuber en freestyle voetballer Soufiane Touzani.

'Ik ben heel blij dat ik voor deze club mag tekenen', vertelt Ouarghi via zijn eigen Instagram. 'Een speciaal bedankje aan iedereen die mij helpt met het bereiken van meer en meer van mijn doelen.' Ouarghi begon zijn loopbaan in de jeugd van Zeeburgia, maar in 2016 maakte hij de overstap naar Feyenoord. Ajax probeerde ook meerdere keren te vissen naar de mogelijkheden om Ouarghi te contracteren, maar zij vissen dus definitief achter het net.

Ouarghi speelt op dit moment zijn wedstrijden voor Feyenoord Onder 16, de ploeg waar hij tevens aanvoerder van is. Af en toe mag hij ook al opdraven bij het Onder 17-team. Hij kwam ook al twee keer uit voor het jeugdelftal van Oranje. In de opleiding van de Rotterdammers kreeg Ouarghi de bijnaam ‘Ayoub het Monster.’

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ayoub (@a.ouarghi._)

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!