PSV treft angstgegner Roda JC in Kerkrade

PSV treft angstgegner Roda JC in Kerkrade

15-03-2008 19:00

Roda JC-coach Raymond Atteveld kijkt uit naar het duel met PSV. "Een mooie wedstrijd om te spelen. Roda JC heeft iets recht te zetten na de nederlaag afgelopen weekend. De spelers weten dat PSV verslagen kan worden, gezien de 2?4 overwinning in Eindhoven, en dat is voor aanstaande zondag ook weer het doel", aldus de oefenmeester op de officiele website van zijn club.

De Limburgers missen zondag Andres Oper en Vincent Lachambre, die beiden nog geblesseerd zijn. Cheikh Tioté is geschorst. De griepgolf die de selectie vorige week nog teisterde is inmiddels voorbij, waardoor de rest van de selectie van Roda inzetbaar is.

Vergoossen ziet Roda als een "volwassen team. Meer volwassen dan in het begin van het jaar. Dit is voor ons een heel belangrijke wedstrijd, op een warme middag. En als het niet warm is door het weer, dan zorgt Roda daar wel voor", zegt de coach op de website van PSV.

Ibrahim Afellay is gewoon beschikbaar voor Vergoossen. Hij trainde volledig mee op de besloten training van vrijdagochtend. Ook Eric Addo is weer fit. PSV mist aleen de jonge Fagner, die een scheurtje in zijn hamstring heeft. Hij zal zeker nog een paar weken aan de kant zijn.

Van de laatste acht ontmoetingen (uit en thuis) won Roda JC er vier. PSV won drie van de acht laatste onderlinge duels. Eerder dit seizoen in Eindhoven wonnen de Limburgers nog met 2-4. Vorig seizoen won het ook in eigen huis van de Eindhovenaren: 2-0.