AS Roma wint topper van AC Milan

15-03-2008 23:48

Voor de zege moest Roma wel terugkomen van een achterstand. Kaká had de gasten uit Milaan in de 56e minuut op een 0-1 voorsprong geschoten.

Roma drong vervolgens wel aan, maar kon pas in het laatste kwartier toeslaan. Twaalf minuten voor tijd zorgde Ludovic Giuly voor de gelijkmaker, waarna Mirko Vucinic drie minuten later het winnende doelpunt maakte.

Door de zege komt Roma op drie punten van koploper Internazionale. De ploeg van trainer Roberto Mancini kan dit verschil zondag weer vergroten tot zes punten als het thuisduel met Palermo wordt gewonnen.

Eerder op de avond had Udinese in eigen huis de punten gedeeld met Lazio (2-2). De gasten uit Rome kwamen tien minuten voor tijd op 1-2 en leken de zege te stelen, maar in de 86e minuut zorgde Antonio di Natale alsnog voor de gelijkmaker.