Sangaré 'ziedend' na Van Nistelrooij-boodschap: 'Woedend in zijn auto gestapt'

Sangaré 'ziedend' na Van Nistelrooij-boodschap: 'Woedend in zijn auto gestapt'

25 mei - 07:04
219

PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré was woensdag woedend, toen hij hoorde dat Ruud van Nistelrooij opstapt als trainer. Volgens ESPN-presentator Milan van Dongen is de Eindhovense selectie verdeeld in twee kampen.

Hoewel algemeen directeur Marcel Brands woensdagmiddag ontkende dat er door bepalende spelers geklaagd werd over het functioneren van Van Nistelrooij, zouden er wel spelers ontevreden zijn. Sangaré behoort naar verluidt niet tot dat groepje en wilde juist door met Van Nistelrooij. "Of er ook spelers zijn die wel tevreden zijn en zich achter Van Nistelrooij hebben geschaard? Jazeker", aldus Van Dongen op ESPN.

"Die zijn er. Xavi Simons is niet de minst belangrijke speler van PSV en hij is helemaal niet blij met het vertrek van Van Nistelrooij", vervolgt de presentator, die ook doelman Walter Benítez noemt. En: "We kregen ook te horen dat Sangaré boos De Herdgang verliet."

"Hij had geen idee wat er allemaal aan de hand was. Hij was woedend en is in zijn auto gestapt. Daar hebben ze hem uit moeten halen om hem terug te halen. Die was ook ziedend over het vertrek van Van Nistelrooij. Binnen de spelersgroep zal dus ook wel gepraat moeten worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie