Vink ziet potentiële Benítez-opvolger bij Sparta voor PSV: 'Absoluut fantastisch'

Vink tipt PSV om te gaan shoppen bij Sparta: 'Absoluut fantastisch, echt ongekend'

4 juni om 18:12

Marciano Vink ziet in Nick Olij een potentiële opvolger van Walter Benítez bij PSV. Er gaan wat geruchten rond over een mogelijke exit van de Argentijnse goalie, waardoor Vink met PSV meedenkt.

Om privéredenen zou Benítez willen vertrekken uit Eindhoven, al zijn daar nog geen serieuze berichten over naar buiten gekomen. Bij Goedemorgen Eredivisie schuift Vink Olij naar voren als potentiële opvolger. "Hij is absoluut fantastisch", begint de analist. "Hij heeft een enorm snel reactievermogen en daarnaast ook een groot wapen met zijn voortzetting."

"Hoe hij die ballen op Lauritsen legt... Dat is echt ongekend", gaat een enthousiaste Vink verder. "Dat is ook een wezenlijk onderdeel van het spel van Sparta. Lauritsen kopt de bal dan door op Saito of Van Crooij. Ik vind het gewoon prachtig hoe het allemaal in elkaar gevallen is bij Sparta."

Hans Kraay junior ziet in Andries Noppert een geschikte sluitpost voor PSV. "Al heeft hij wel een hele zware blessure gehad. Hij is iemand die niet nerveus wordt. Hij is goed met hoge ballen en heeft normaal gesproken een goede spelhervatting."