Reijnders nuchter over interesse Ajax, Milan en Napoli: 'Zo is deze familie'

Reijnders nuchter over interesse Ajax, Milan en Napoli: 'Zo is deze familie'

5 juni om 09:35

Tijjani Reijnders blijft rustig onder de vermeende interesse van onder meer Ajax. Volgens het Algemeen Dagblad staat hij op de radar bij de Amsterdammers, maar ook bij AC Milan, Napoli, Fiorentina en enkele Engelse clubs.

De 24-jarige middenvelder maakte dit seizoen een sterke ontwikkeling door bij AZ en dat is in binnen- en buitenland opgevallen. Toch laat hij zich niet gek maken. "Zo zijn we bij de familie Reijnders, vrij nuchter. Maar goed ook. We zien wel wat er gebeurt. Zolang we maar plezier hebben, daarom zitten we op voetbal. Omdat we het zo leuk vinden", zegt hij tegen het AD.

"En Ti is er nog niet", haakt vader Martin in. "Heb ik ook tegen hem gezegd. Het is mooi dat je bij Oranje zit. En je mag hier absoluut van genieten. Maar blijf niet te lang in die blijdschap hangen. Je hebt nog niks." Daar is de debutant in de Oranje-selectie het mee eens. "Eerst maar op de training laten zien dat ik een volwaardig speler van het Nederlands elftal kan zijn."

Toch kan zijn vader zich al wel een koppeltje Frenkie de Jong en Reijnders voorstellen op het Oranje-middenveld. "En Ti ook. Al kan ik me voorstellen dat hij in het begin, bij zo’n gigant, denkt: wow. Maar zodra de bal rolt, denkt hij vast: ik ben gewoon een van de spelers. En kijkt hij tegen niemand meer op."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!