'Messi en Barcelona weten dat tijd dringt en denken na over creatieve oplossing'

'Messi en Barcelona weten dat tijd dringt en denken na over creatieve oplossing'

05-06-2023 16:39 Laatste update: 12-06-2023 09:36
43

FC Barcelona heeft het kamp-Messi nog geen concrete aanbieding kunnen doen tijdens hun overleg. Beide partijen voelen dat de tijd begint te dringen en gaan daardoor op zoek naar een creatieve oplossing in de komende uren. Dat schrijft Fabrizio Romano.

In Barcelona sprak Jorge Messi, de vader en belangenbehartiger van Lionel, met Barcelona-president Joan Laporta. Het is duidelijk dat de Catalanen hopen op een terugkeer van Messi, maar financieel wordt dat wel een lastig verhaal. Een overstap naar Inter Miami of Saudi-Arabië zou daardoor een stuk lucratiever zijn voor de Argentijn.

Wedden

Meer odds

In de komende dagen wordt er duidelijkheid verwacht over de toekomst van Messi. Ondertussen geven de Ballon d'Or-winnaar en Barcelona een terugkeer nog niet op. In de komende uren zullen de partijen daardoor na gaan denken over een creatieve oplossing. Ondertussen begint Messi steeds dichter bij een definitief besluit over zijn toekomst te komen.

Eerder maakte de vader van Messi al duidelijk dat zijn zoon terug wil keren bij Barcelona. In totaal speelde de wereldkampioen 21 jaar bij de club, voordat hij twee jaar geleden abrupt moest vertrekken vanwege de financiële nood.