'Ex-vriendin Antony doet aangifte'

'Ex-vriendin van Antony doet aangifte vanwege huiselijk geweld en bedreiging'

6 juni om 17:04
Laatste update: 6 juni om 19:08

De ex-vriendin van Antony heeft maandag aangifte gedaan tegenover de Braziliaanse speler vanwege huiselijk geweld, agressie en bedreiging. Er zouden vier incidenten hebben plaatsgevonden in de laatste maanden.

De Braziliaanse tak van ESPN meldt dat Gabriela Cavallin aangifte heeft gedaan voor vier losstaande incidenten. Het zou gaan om huiselijk geweld, lichamelijk letsel en bedreiging. Cavallin stelt een tweejarige relatie met de speler te hebben gehad, zowel in Amsterdam als in Manchester. 

Cavallin beweert dat Antony haar bij een nachtclub in Brazilië aan haar arm had getrokken en in een auto had geduwd terwijl ze zeventien weken zwanger was. In dit jaar zou Cavallin zijn aangevallen door de voetballer wegens 'redenen van jaloezie' en liep zij onder meer een snee in haar vinger op vanwege een gebroken stuk glas. Ook zou de telefoon van de ex-vriendin zijn kapotgemaakt. 

Volgens de ex-vriendin zou de Braziliaan ook bedreigende teksten hebben geroepen en maakt zij zich zorgen om het gegeven dat Antony een vuurwapen tot zijn beschikking heeft. Antony zou deze in zijn bezit hebben vanwege zijn financiële situatie en "omdat hij nog veel vrienden heeft in zijn oude gemeenschap in Brazilië". Antony en zijn management hebben nog niet gereageerd op de beschuldiging, aldus ESPN