City krijgt dé kans om missie te voltooien: 100x je inzet wanneer het de CL wint!

City krijgt dé kans om missie te voltooien: 100x je inzet wanneer het de CL wint!

10 juni - 19:00 Laatste update: 11:10

ADVERTORIAL – Zaterdagavond staat dé wedstrijd van het jaar op het programma: de Champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale. Dat is ook een wedstrijd waarin Nathan Aké tegen Denzel Dumfries en Stefan de Vrij speelt. Eerstgenoemde Oranje-international kan met City zelfs de treble pakken. Bij JACKS.NL pak je tot 100x je inzet wanneer Manchester City wint!

Manchester City kan jacht op de treble voltooien

Voor zowel Manchester City als Inter is het winnen van een Champions League een ongewone zaak, maar voor de Engelsen staat er toch wat extra roem te wachten wanneer ze dit lukt. The Citizens hengelen dan niet alleen hun allereerste cup met de grote oren binnen maar worden dan meteen de tweede Engelse club ooit die de treble weet te bemachtigen. Het zou betekenen dat de missie van de clubleiding en Pep Guardiola officieel is voltooid.

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in het artikel en maak een account aan. Na de verificatie ontvang je bij een storting van €20 de x50 boost. Stort je minimaal €100, dan verschijnt de x100 boost op je account. Ga vervolgens naar de wedstrijd Manchester City – Internazionale en zet in op 'Wint de de wedstrijd: Manchester City’. Let op: het is belangrijk dat je één van deze bet uitkiest, anders verschijnt de boost niet op je betslip. De boost is beschikbaar voor elke nieuwe speler vanaf 24 jaar oud. 

Wint Manchester City de Champions League binnen de reguliere speeltijd? Dan pak je tot x100 je inleg! De maximale inleg is €1, maar minder inzetten mag ook. Wint Inter of lukt het City pas na verlenging of strafschoppen om de Italianen op de knieën te krijgen? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.