voorspel de CL-winnaar voor 100x je inleg!

City en Inter strijden om de grootste prijs: voorspel wie wint voor 100x je inleg!

10 juni om 15:00
Laatste update: 10 juni om 15:02

ADVERTORIAL - Zaterdag is het alweer zover: Manchester City en Internazionale bepalen dan wie zich een jaar lang de beste ploeg van Europa mag noemen. In de finale van de Champions League kan City de befaamde treble pakken, terwijl Inter het seizoen op een geweldige manier kan afsluiten met de hoofdprijs. Bookmaker Unibet heeft een speciale promo voor deze heerlijke kraker: voorspel de juiste winnaar voor 100x je inleg!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en registreer je voor een nieuw account. Selecteer tijdens de registratie de Manchester City - Internazionale-boost. Doe vervolgens een storting op je nieuwe account. Ga hierna naar de wedstrijd Manchester City - Internazionale en kies je favoriet voor de bet 'Wint de competitie'. Let op: het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Bij de bookmakers is City de overduidelijke favoriet om het miljardenbal naar zich toe te trekken. De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, waarmee je in totaal €100 kan pakken! Pakt City de eerste Engelse treble sinds 1999? Of gaat Inter voor de vierde keer de Champions League winnen? Voorspel bij Unibet! Zit je ernaast: dan verlies je maximaal één euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust