Timber: 'Durf niet te zeggen dat ik sowieso bij Ajax blijf'

'Ik ben niet in gesprek met Ajax, durf niet te zeggen dat ik sowieso blijf'

12 juni om 11:35
Laatste update: 12 juni om 11:45

Jurriën Timber durft niet te zeggen dat hij deze zomer sowieso bij Ajax blijft. Er lijken wat transferzaken te spelen rondom de verdediger, die niet in gesprek is met Ajax over een eventuele contractverlenging.

Timber vertelde een maand geleden dat 'er op de achtergrond best veel gebeurt qua interesse'. Hij sloot een langer verblijf bij Ajax toen echter niet uit. In gesprek met Vandaag Inside krijgt de Oranje-international opnieuw vragen over zijn toekomst en dat verbaast hem niet. "Nee, rond deze tijd van het jaar is dat altijd zo. Jammer genoeg kan ik er nog heel weinig over zeggen. Ik bedoel niet dat er niets speelt, maar ik kan niet al iets vertellen."

Marco van Basten gaf Timber het advies om nog een jaar bij Ajax te blijven. "Van iemand als Van Basten neem je dat natuurlijk mee", stelt de verdediger. "Maar je moet altijd luisteren naar je eigen gevoel en dat volgen. We gaan zien wat dat brengt."

Timber en zijn zaakwaarnemer spraken al een aantal keer met directeur Sven Mislintat. Een contractverlenging lijkt echter niet in de maak. "Het is niet zo dat we in gesprek zijn over iets, of zo. Ik durf niet te zeggen dat ik sowieso bij Ajax blijf, nee", besluit Timber. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!