'Teleurgestelde Ten Hag en Manchester United haken af in strijd om Kane'

'Kane wordt niet de nieuwe spits van Manchester United, Ten Hag teleurgesteld'

14 juni om 21:38
Laatste update: 14 juni om 21:50

Harry Kane wordt niet de nieuwe spits van Manchester United. Het transferbedrag voor de Engelsman zou voor de club van Erik ten Hag 'onrealistisch' zijn, waardoor The Red Devils doorschakelen naar andere opties. 

De 29-jarige Kane wordt al geruime tijd gelinkt aan een transfer naar Manchester United, maar een bedrag van honderd miljoen pond is volgens The Guardian te gortig. Ten Hag zou teleurgesteld zijn, echter begrijpt hij de keuze van zijn werkgever wel. 

Volgens het doorgaans betrouwbare Engelse medium richt United zich nu onder meer op Victor Osimhen van Napoli en Rasmus Højlund van Atalanta Bergamo. Real Madrid heeft nog wel interesse in Kane, echter is de kans klein dat de international van Engeland naar de hoofdstad van Spanje vertrekt. Dat heeft alles te maken met een eventuele komst van Kylian Mbappé bij Real Madrid.

Mount
Manchester United en Mason Mount zouden daarentegen wél al persoonlijk rond zijn. Chelsea heeft echter een eerste bod van ruim 45 miljoen euro afgeslagen. De topclub uit de Premier League vraagt naar verluidt maar liefst minimaal zeventig miljoen euro voor de aanvallende middenvelder, die in het seizoen 2017-2018 in het shirt van Vitesse speelde.