Hoge odd voor goals Ronaldo en Haaland

Twee generaties aan het werk: Portugal en Noorwegen rekenen op hun topspitsen

17 juni om 17:00
Laatste update: 17 juni om 17:02

ADVERTORIAL - Dit weekend zit bomvol wedstrijden voor de EK-kwalificatie en zaterdag komen zowel Portugal als Noorwegen in actie. Cristiano Ronaldo krijgt de kans zich weer van zijn beste kant te laten zien bij de nationale ploeg, terwijl Erling Haaland na het winnen van de treble opnieuw alle ogen op hem gericht zal hebben.

Oud en nieuw aan het werk

Ronaldo is door zijn stap naar Saoedi-Arabië aan populariteit iets verloren, maar de 38-jarige Portugees heeft nog steeds zat records op zijn naam staan: in de Champions League en voor de nationale ploeg komt niemand in de buurt met het aantal goals. Ronaldo is twintig jaar na zijn debuut nog altijd bij de nationale ploeg van Portugal en zal door de nieuwe bondscoach, Roberto Martínez, zeker worden ingezet. De vedette was in maart nog goed voor vier doelpunten in twee wedstrijden bij de ploeg en stijgt altijd boven zichzelf uit in het rode shirt.

Nog geen speler bij JACKS.NL? Registreer je nu en pak €60 aan Free Bets en een 20% Profit Boost!

Bij Noorwegen start iemand die zestien jaar jonger is in de basis: uiteraard gaat het om Haaland. De Noor is een serieuze contender voor de Ballon d'Or en liet een onuitwisbare indruk achter na zijn eerste seizoen bij Manchester City met 52 goals in 53 wedstrijden. Ook bij de nationale ploeg loopt de superspits bijna één op één: na 23 interlands staat de teller op 21 goals.

Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie Special in het leven geroepen voor deze twee waanzinnige spelers. Scoren Ronaldo en Haaland samen minstens drie doelpunten tegen de opponent? Dan pak je maar liefst 4.25 keer je inleg! Zowel Noorwegen als Portugal zijn de favoriet in hun duels en Ronaldo weet de laatste tijd weer makkelijk het net te vinden voor de Portugezen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust