Pulisic wil weloverwogen stap maken

Lyon en Italiaanse topclubs trekken aan Pulisic: 'Wil spelplezier terugvinden'

25 juni om 18:15

Christian Pulisic wil zijn plezier op clubniveau terugvinden. De aanvaller van Chelsea geniet interesse van diverse clubs en gaat zijn best doen om een weloverwogen keuze te maken. 

Chelsea versterkte zich de afgelopen twee transferwindows met behoorlijk aanvallers. Zo kwamen onder anderen Noni Madueke, Mykhaylo Mudryk en Raheem Sterling naar Stamford Bridge. Mede daardoor maakte Pulisic steeds minder minuten. Afgelopen seizoen kwam hij tot slechts acht optredens in de Premier League

Wedden

Meer odds
  • logo

    Chelsea

  • logo

    Manchester City

Er zijn meerdere clubs die de 24-jarige vleugelaanvaller willen inlijven. Italiaanse media weten dat zowel AC Milan en Juventus hem maar al te graag willen aantrekken. L’Équipe voegt daar de interesse van Olympique Lyon aan toe. "Het is absoluut een tijd waarin ik moet uitzoeken wat het beste is voor mijn toekomst", aldus Pulisic in gesprek met ESPN. 

"Ik moet vooral ergens zijn waar ik kan spelen, waar ik het vertrouwen terugkrijg en waar ik me goed kan voelen bij wat ik doe. Dat spelplezier zou ik ook graag op clubniveau weer terugvinden", besluit de Amerikaan, die bij Chelsea nog een contract heeft tot medio 2024.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!