De Vrij en Dumfries verliezen partner in defensie: transfervrij vertrek naar PSG

De Vrij en Dumfries verliezen partner in defensie: transfervrij vertrek naar PSG

30-06-2023 13:20
12

Internazionale heeft het transfervrije vertrek van Milan Skriniar officieel gemaakt. De geruchten gingen al langere tijd, dat de mandekker zijn contract niet ging verlengen. Hij tekent volgende week een contract bij Paris Saint-Germain.

De Slowaak was jarenlang een duo met Stefan de Vrij in de defensie van Internazionale. De Nederlander besloot zijn aflopende contract wel te verlengen, maar Skriniar trekt naar Parijs. De deal werd in januari al rondgemaakt, maar door de aankondiging van Inter is het nu echt officieel. Paris Saint-Germain zal de komst van Skriniar volgende week officieel aankondigen. 

Wedden

Meer odds

Skriniar werd in de zomer van 2017 voor 34 miljoen euro overgenomen van Sampdoria. In die zes jaar werd hij een belangrijke steunpilaar voor I Nerazzurri. Hij speelde meer dan 246 wedstrijden voor de club, won de Coppa Italia twee keer en werd in 2021 kampioen van Italië. In Parijs wordt hij onderdeel van een mogelijk nieuw centraal duo. Eerder werd ook Manfred Ugalde van Sporting Portugal al aan de club verbonden. Voor Inter is het een aderlating, omdat na Marcelo Brozovic nu een tweede sterkhouder vertrekt.