Go Ahead zwaait Idzes definitief uit, ook twee inkomende transfers op komst

Go Ahead zwaait Idzes definitief uit, ook twee inkomende transfers op komst

30-06-2023 21:25 Laatste update: 21:31
9

Go Ahead Eagles heeft het vertrek van Jay Idzes bevestigd. De 23-jarige verdediger heeft een contract getekend bij Venezia FC, zoals VoetbalPrimeur vorige week al kon melden.

Idzes maakt transfervrij de overstap naar de Italiaanse club, die uitkomt in de Serie B. "Ik heb me bij Go Ahead Eagles goed kunnen ontwikkelen. Niet alleen als voetballer, maar ook als mens. Ik zal Deventer en de supporters nooit vergeten", zo laat hij weten op de website van de Deventenaren. De mandekker speelde sinds 2020 op De Adelaarshorst. Eerder kwam hij uit voor FC Eindhoven en speelde hij in de jeugd van VVV-Venlo.

Met Idzes verliest Go Ahead een belangrijke speler. In het afgelopen seizoen maakte alleen Jeffrey de Lange meer minuten onder trainer René Hake. Bij Venezia treft Idzes Daishawn Redan en oud-Ajacied Dennis Johnsen.  

Go Ahead zal spoedig ook twee inkomende transfers bekendmaken. De Belgische spits Thibo Baeten komt over van Beerschot en Serra wordt definitief overgenomen uit de jeugd van Valencia, weet VoetbalPrimeur. De twintigjarige Spanjaard werd het afgelopen halfjaar al gehuurd.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!