'Feyenoord gaat mogelijk zakendoen met VfL Wolfsburg, dat bod voorbereidt'

'Feyenoord gaat mogelijk zakendoen met VfL Wolfsburg, dat bod voorbereidt'

02-07-2023 12:12 Laatste update: 12:15
144

De kans is aanwezig dat Feyenoord Marcus Pedersen deze zomer van de hand gaat doen. VfL Wolfsburg heeft namelijk concrete interesse in de rechtsback van de Rotterdammers, meldt 1908.

Naar verluidt is Wolfsburg zelfs al bezig met het voorbereiden van een bod op Pedersen. Feyenoord is bereid om mee te werken aan een transfer, terwijl de Noorse verdediger een move naar Duitsland ook wel ziet zitten. Eerder toonden ook Eintracht Frankfurt en Atlético Madrid voorzichtige belangstelling voor Pedersen, maar zij pakten nog niet door.

Als Pedersen daadwerkelijk vertrekt, lijkt Joshua Brenet de belangrijkste kandidaat om hem op te volgen. Ook FC Barcelona-verdediger Julián Araujo en Hugo Siquet van SC Freiburg staan op de lijst, maar daar is Feyenoord nog niet concreet voor. Daarnaast kijkt de landskampioen nog verder rond naar eventuele versterkingen voor de rechtsbackpositie.

Feyenoord pikte Pedersen een jaar geleden voor ruim één miljoen euro op bij Molde FK. In Rotterdam mocht hij regelmatig starten, maar afgelopen seizoen behoorde hij niet tot de sterkste elf van trainer Arne Slot. Pedersen heeft nog een contract tot medio 2026 bij Feyenoord.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!