'Reijnders wil zó graag naar AC Milan dat hij aanbieding Barcelona afwimpelt'

'Reijnders wil zó graag naar AC Milan dat hij aanbieding Barcelona afwimpelt'

05-07-2023 10:46
89

Tijjani Reijnders heeft zijn zinnen gezet op een droomtransfer naar AC Milan. Zelfs FC Barcelona kan hem niet meer op andere gedachten brengen: volgens La Gazzetta dello Sport deed de Catalaanse grootmacht hem een aanbieding.

Reijnders wil volgens La Gazzetta zó graag naar Milan, dat hij Barça heeft afgewimpeld. Voor de 24-jarige middenvelder van AZ ligt een vijfjarig contract klaar in San Siro, voor een jaarsalaris van 1,7 miljoen euro netto.

Reijnders is nu in afwachting van een akkoord tussen de clubs. AZ weigerde een eerste voorstel van zestien miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen, maar Milan zal zich spoedig weer melden. Het verschil zou nog 'enkele miljoenen' zijn, wetende dat technisch directeur Max Huiberts zo'n 25 miljoen euro eist.

Als het aan Reijnders ligt, verhuist hij vandaag nog naar Italië. De neo-international van het Nederlands elftal heeft dat ook kenbaar gemaakt bij AZ. Milan versterkte zich al met een middenvelder: Ruben Loftus-Cheek, die overkwam van Chelsea. Sandro Tonali vertrok voor 70 miljoen euro naar Newcastle United.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!