'Hazard kan kiezen voor zeer verrassende move in België, Inter Miami ook in markt'

'Hazard kan kiezen voor zeer verrassende move in België, Inter Miami ook in markt'

05-07-2023 23:20
33

Eden Hazard heeft de kans om een verrassende move te maken, nu hij transfervrij is. De man van 115 miljoen euro staat namelijk in de belangstelling van Belgische promovendus RWD Molenbeek, waar zijn broer ook actief is, en Inter Miami, weet het doorgaans betrouwbare Relevo.

Het is inmiddels bekend dat Inter Miami grootse plannen heeft, nu Lionel Messi speler is van de club. De namen van Jordi Alba, Luis Suárez, Sergio Ramos en Andrés Iniesta zingen rond in de Verenigde Staten, net als die van Hazard. De 32-jarige Belg, die zijn contract liet ontbinden bij Real Madrid, maakt echter nog geen haast met het maken van een beslissing over zijn toekomst. Hazard houdt al zijn opties open.

Wedden

Meer odds

Daardoor is een erg verrassende move naar RWD Molenbeek ook een optie. Het clubje uit Brussel promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau in België. Een move naar Molenbeek zou interessant kunnen zijn voor Hazard, omdat hij dan samen kan gaan spelen met zijn broer Kylian, die afgelopen seizoen een vaste waarde was op het middenveld. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!