'Bayern geeft niet op en legt nieuw miljoenenbod bij Tottenham neer voor Kane'

'Bayern geeft niet op en legt nieuw miljoenenbod bij Tottenham neer voor Kane'

09-07-2023 16:50
101

Bayern München heeft een tweede bod op Harry Kane neergelegd bij Tottenham Hotspur. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sport. Spurs kan tachtig miljoen euro plus bonussen gaan verdienen aan zijn 29-jarige all-time topscorer.

Voor Bayern is het noodzakelijk op de spitspositie deze zomer te gaan versterken. Het is inmiddels duidelijk dat de Duitsers dromen van de komst van Kane. Der Rekordmeister legde recent al een openingsbod van zeventig miljoen euro plus bonussen neer bij Tottenham. De Engelsen zijn echter niet happig op een transfer: Kane zou niet voor minder dan honderd miljoen mogen vertrekken.

Toch waagt Bayern nu weer een poging, met een bod van tachtig miljoen euro. Dat kan via bonussen dus nog oplopen. Kane wil de overstap naar München dolgraag maken, maar het is nu afwachten wat Tottenham gaat doen.

Kane is afkomstig uit de opleiding van Tottenham en brak na meerdere verhuurperiodes door in het witte gedeelte van Noord-Londen. Met Spurs won de doelpuntenmaker echter nog nooit een prijs. Met Bayern-trainer Thomas Tuchel zou Kane al gepraat hebben over eventuele Champions League-winst, tot woede van Tottenham.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!