'Feyenoord-talent slaat clubs in Oostenrijk en Denemarken af en kiest voor Qatar'

'Feyenoord-talent slaat clubs in Oostenrijk en Denemarken af en kiest voor Qatar'

14-07-2023 06:43 Laatste update: 07:32
86

Mohamed Taabouni speelt volgend jaar in de Qatarese competitie. Dat meldt Voetbal International donderdagavond. De middenvelder van Feyenoord gaat voor drie jaar tekenen bij Al Arabi.

Taabouni had een aantal keuzes, maar uiteindelijk werd een avontuur in Qatar dus zijn nieuwe bestemming. Rapid Wien uit Oostenrijk, Viborg FF uit Denemarken en Excelsior kregen alle drie nul op het rekest van de middenvelder. 

Wedden

Meer odds

Feyenoord ontvangt een bedrag van 500.000 euro voor Taabouni en de Rotterdammers hebben een doorverkooppercentage van twintig procent. De middenvelder uit Haarlem heeft een afkoopclausule van vijftien miljoen bij Al-Arabi.

Taabouni ziet in de Qatar Super League een sportieve uitdaging en ook het financiële plaatje heeft meegeholpen. Zijn speeltijd bij Feyenoord leek minimaal te worden komend seizoen, waardoor hij op zoek ging naar een nieuwe club. Ook zijn maatje Orkun Kökcü vertrok van Feyenoord naar Benfica. De twee maakten samen een reis naar Mekka. Taabouni speelde in totaal vijf duels voor Feyenoord 1.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!