Russische pers: Spertsyan drijft weg van Ajax en andere geïnteresseerden

Russische pers: Spertsyan drijft weg van Ajax en andere geïnteresseerden

17-07-2023 15:22 Laatste update: 18-07-2023 12:10
63

De mogelijke transfer van Eduard Spertsyan naar Ajax is ver weg. Volgens Russische media ligt het op dit moment voor de hand dat de Armeense middenvelder bij FK Krasnodar blijft.

Ajax aast op Spertsyan, evenals Manchester City, Newcastle United, Internazionale, AC Milan, Fiorentina, Sassuolo, SC Freiburg, Borussia Mönchengladbach en Olympique Marseille. Ondanks de massale belangstelling, lijkt de assistkoning van de Premjer Liga nergens heen te gaan. 'Spertsyan zal Krasnodar niet verlaten', meldt het Russische medium RB Sport.

Wedden

Meer odds

Toch is een transfer niet helemaal uitgesloten: als er een 'waardig bod' binnenkomt bij Krasnodar, is de club bereid om mee te werken. De vraagprijs zou rond de vijftien miljoen euro schommelen en dat is veel clubs te gortig. Ook Ajax zou twijfelen.

De 23-jarige Spertsyan, die nog drie jaar onder contract staat bij Krasnodar, kan op meerdere posities op het middenveld én op de vleugels uit de voeten. Hij was vorig seizoen goed voor veertien goals en veertien assists in 41 wedstrijden. Met Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic haalde Ajax al twee middenvelder naar de Johan Cruijff Arena.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!