Buitenspel: fraaie Ajax-reünie bij oefenduel tussen Man United en Lyon

Buitenspel: fraaie Ajax-reünie bij oefenduel tussen Man United en Lyon

19-07-2023 15:50
23

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ajax-reünie in Schotland
Voorafgaand aan het oefenduel tussen Manchester United en Olympique Lyon in Edinburgh heeft er een fraaie Ajax-reünie plaatsgevonden. Erik ten Hag, Antony, Lisandro Martínez, Donny van de Beek en Nicolás Tagliafico namen de tijd om wat mooie herinneringen op te halen, waarna het vijftal ook poseerde voor een foto.

Ten Hag, Antony, Martínez, Van de Beek en Tagliafico kennen elkaar allemaal natuurlijk nog van hun tijd bij Ajax. Van de Beek vertrok in de zomer van 2020 uit Amsterdam, terwijl de andere vier twee jaar later een transfer maakten. Bij het oefenduel beginnen Van de Beek en Tagliafico op de bank, terwijl Antony en Martínez in de basis staan. Ten Hag zit bij United op de bank als manager.