Schuurs is 'vent geworden' in Italië: Ajax had nu nog wel wat aan hem gehad

Schuurs is 'vent geworden' in Italië: "Ajax had nu nog wel wat aan hem gehad"

21-07-2023 12:30
75

De toekomst van Perr Schuurs ligt mogelijk in de Premier League. West Ham United, Crystal Palace en zelfs Liverpool worden gelinkt aan de verdediger van Torino. Volgens Emile Schelvis, die als commentator van Ziggo Sport, vaak wedstrijden van Schuurs ziet, gaat het allemaal wel heel snel.

Schuurs schijnt al afscheid te hebben genomen van zijn collega's bij Torino, al lijkt er van een definitief akkoord met een Engelse club nog geen sprake. Dat komt mede door zijn prijskaartje van naar verluidt 40 miljoen euro. Schelvis reageert sceptisch bij #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

"Ik weet het niet... Ik heb hem ook weleens wedstrijden zien spelen, dat ik dacht: oeh, Perr. Oké, het is wel een vent geworden in Italië. Daarin heeft hij zich absoluut ontwikkeld. Maar of dat goed genoeg is voor de Premier League, waag ik te betwijfelen."

Schuurs verliet Ajax een jaar geleden voor Torino. Schelvis: "Mensen in Nederland lijken nu met terugwerkende kracht af te willen rekenen met Ajax. Kijk eens hoe dom jullie zijn geweest, het was wel degelijk een goede verdediger... Maar ik weet het niet, hoor. Schuurs heeft een redelijk tot goede ontwikkeling doorgemaakt. Ajax had nu nog wel wat aan hem gehad."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!