Ajax kan Daramy mogelijk slijten: 'In staat om richting 10 miljoen te betalen'

Ajax kan Daramy mogelijk slijten: 'In staat om richting 10 miljoen te betalen'

22-07-2023 11:37
98

Mocht Ajax niet verder willen met Mohamed Daramy, dan hoeft het niet lang te zoeken naar een geïnteresseerde club. FC Kopenhagen wil de 21-jarige linksbuiten maar wat graag weer in de armen sluiten, stelt clubwatcher Gisle Thorsen.

De verslaggever van Ekstrabladet en Tipsbladet weet zeker dat Kopenhagen een poging zal wagen, mocht Daramy te horen krijgen dat hij overbodig is in Amsterdam. "Dat is de grote droom van de club: Daramy terugkopen. Of dat kan, is afhankelijk van hoe hij het de komende weken doet bij Ajax", zegt Thorsen tegen Voetbal International.

Wedden

Meer odds

Volgens Thorsen is de Deense kampioen bereid om best ver te gaan. "Financieel zou het moeten kunnen. FC Kopenhagen is in staat een transfersom in de richting van tien miljoen euro te betalen. Als in de loop van augustus blijkt dat Daramy buiten de boot gaat vallen in Amsterdam, gaan ze het absoluut proberen."

Ajax betaalde in de zomer van 2021 zo'n twaalf miljoen euro voor Daramy, die echter nog geen potten kon breken. Het afgelopen seizoen keerde hij op huurbasis terug bij de Deense kampioen. In 41 officiële duels was hij goed voor negen goals en zeven assists.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!