'Feyenoord dicht bij komst Stengs, Rotterdammers hebben opvolger Danilo in vizier'

'Feyenoord dicht bij komst Stengs, Rotterdammers hebben opvolger Danilo in vizier'

24-07-2023 10:59 Laatste update: 11:01
257

Feyenoord is dicht bij de komst van Calvin Stengs, zo meldt Voetbal International maandagochtend. Op het laatste moment troeven de Rotterdammers Royal Antwerp af in de strijd om de aanvaller van OGC Nice. Ook is de kans groot dat Danilo een transfer naar Rangers FC gaat maken. Ayasa Ueda moet de opvolger van de Braziliaanse spits worden.

Even leek het erop dat Stengs zou gaan vertrekken naar Antwerp, omdat beide clubs zo goed als rond waren over een transfersom van ongeveer zes miljoen euro. Feyenoord stak daar een stokje voor en de verwachting is dat de middenvelder annex aanvaller, die in het verleden samenwerkte met trainer Arne Slot bij AZ Alkmaar, op korte termijn gaat tekenen in Rotterdam. 

Deze zomer moet Feyenoord ook rekening houden met een vertrek van Danilo. De spits zou al rond zijn met Rangers en kan meer dan het dubbele van zijn huidige salaris verdienen in Schotland. De verwachting is dat de Rotterdamse club snel groen licht zal geven. Rangers maakt naar verluidt zo’n zes miljoen euro over naar Feyenoord.

De Rotterdammers hebben ook al een opvolger in gedachten: Ueda van Cercle Brugge. Sterker nog: de spits staat bovenaan het verlanglijstje van Feyenoord. De Japanner was het afgelopen goed voor 24 doelpunten in 42 duels in België.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!