'Feyenoord heeft Stengs binnen: aanvaller tekent voor vier jaar'

'Feyenoord heeft Stengs binnen: aanvaller tekent voor vier jaar'

24-07-2023 20:41 Laatste update: 21:47
295

Feyenoord heeft Calvin Stengs binnen, meldt Voetbal International maandagavond. Als de laatste formaliteiten zijn afgerond, gaat de aanvaller een contract voor vier seizoenen tekenen in Rotterdam.

Eerder werd al bekend dat Feyenoord werk maakte van de komst van Stengs. Even leek het erop dat Antwerp er met de Nederlander vandoor zou gaan, maar uiteindelijk waren de Rotterdammers de Belgische club te slim af. Feyenoord maakt naar verluidt ongeveer zes miljoen euro over naar OGC Nice, de huidige werkgever van Stengs. 

De 24-jarige linkspoot wordt, als hij de medische keuring doorstaat weliswaar, herenigd met trainer Arne Slot. De twee werkten in het verleden al succesvol samen bij AZ. De aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten hoopt zich bij Feyenoord weer in de kijker te spelen bij het Nederlands elftal.

Bij Feyenoord zou Stengs volgens De Telegraaf een netto jaarsalaris van zo'n 1,25 miljoen euro gaan verdienen, waardoor hij tot te grootverdieners behoort. Met het aanstaande vertrek komt er een einde aan een teleurstellende periode in Nice, dat hem in 2021 voor vijftien miljoen overnam van AZ.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!