'Feyenoord is overtuigd en dient binnen 24 uur miljoenenbod in bij Midtjylland'

'Feyenoord is overtuigd en dient binnen 24 uur miljoenenbod in bij Midtjylland'

26-07-2023 16:07 Laatste update: 16:31
221

Feyenoord gaat concreet proberen om Gustav Isaksen over te nemen van FC Midtjylland. Dat meldt 1908.nl. De Rotterdammers hebben een miljoenenbod klaarliggen dat vandaag nog richting Denemarken wordt verzonden.

De interesse van Feyenoord in Isaksen is niet nieuw. De Rotterdammers werden begin julial aan de Deense aanvaller gelinkt, maar dat was nog in een oriënterende fase. Toen was er nog grote concurrentie van onder andere AC Milan. Doordat de Milanezen Samuel Chukwueze van Villarreal hebben overgenomen, durft Feyenoord het nu aan om een bod in te dienen voor Isaksen. Ook het eerder geïnteresseerd Lazio haalde al een rechtsbuiten.

Bij de Rotterdammers moet Isaksen Alireza Jahanbakhsh doen vergeten. De Iraniër gaat deze zomer een stap maken en kan naar het Franse Toulouse en Al-Riyadh. Het voordeel van Isaksen is dat hij als rechtsbuiten, linksbuiten en spits uit de voeten kan. De komst van de Deen staat los van een eventuele deal voor Luka Ivanusec. Feyenoord is nog steeds hoopvol dat de Kroaat ook komt.

Isaksen komt uit de jeugd van Midtjylland en speelde ondanks zijn 22-jarige leeftijd al 137 officiële duels voor de Deense club. Hij maakte in die wedstrijden 33 doelpunten en gaf achttien assists.