PSV-target (16) verlengt contract in Polen: 'Dit is mijn club, ik wil ze bedanken'

PSV-target (16) verlengt contract in Polen: 'Dit is mijn club, ik wil ze bedanken'

29-07-2023 10:22 Laatste update: 10:26
17

PSV hoeft niet meer te rekenen op de komst van Karol Borys. Het zestienjarige toptalent heeft zijn contract verlengd bij Slask Wroclaw en ligt daar nu tot 2026 vast.

Slask Wroclaw meldt via de officiële kanalen dat de tiener bijtekent. PSV werd in juni concreet voor Borys en de speler leek hard onderweg naar Eindhoven, maar in juli kwam er minder nieuws naar buiten over de mogelijke komst van de speler. Met de contractverlenging hoeft PSV in ieder geval niet meer uit te gaan van het toptalent. 

"Ik wil zoveel mogelijk minuten maken in de Ekstraklasa en me blijven ontwikkelen bij de club", zegt Borys op de clubsite. "Dit is mijn club en ik heb hier veel geleerd. Ik wil de club naar een hoger niveau tillen en ik ben blij dat ik die kans krijg. Ik wil de club en coach Magiera bedanken en de fans oproepen om ons te blijven steunen."

PSV blijft het talent in de gaten houden voor de toekomst, meldt het Eindhovens Dagblad. De club wil zien of het talent over enkele jaren alsnog naar Eindhoven kan verhuizen. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!