Franse PSV-berichtgeving tegengesproken, 'transfer wel nog mogelijk'

Franse PSV-berichtgeving tegengesproken, 'transfer wel nog mogelijk'

04-08-2023 14:28 Laatste update: 14:46
72

Een transfer van Aster Vranckx naar PSV is nog niet dichtbij, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. In Frankrijk wordt gemeld dat de onderhandelingen tussen PSV en VfL Wolfsburg in een gevorderd stadium zouden zitten, maar de vork zit dus anders in de steel.

Het is geen geheim dat PSV hoopt op de komst van Vranckx, die ook interesse van andere clubs geniet. Volgens het Franse Foot Mercato zou PSV al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Belg, terwijl de clubs af zouden stevenen op een transfersom van twaalf miljoen euro. Het ED en VI hebben echter andere informatie: 'doorgaans goed geïnformeerde bronnen' delen dat een transfer van Vranckx nog niet in de eindfase zit.

De kans is echter nog steeds aanwezig dat de Belgisch international naar Eindhoven komt. PSV hoopt nog altijd op zijn komst, maar er is dus zeker geen beslissing gevallen. Naast Vranckx is ook Jerdy Schouten in beeld om het middenveld van PSV te versterken. De nummer twee van de Eredivisie nam eerder deze zomer afscheid van Érick Gutiérrez, terwijl Ibrahim Sangaré eveneens kan vertrekken.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Ronald Graafland!