Verweij gelooft Steijn niet: 'Dat is gewoon grote onzin, dat kan ook niet anders'

Verweij gelooft Steijn niet: 'Dat is gewoon grote onzin, dat kan ook niet anders'

04-08-2023 18:19 Laatste update: 19:16
119

Mike Verweij gelooft niet dat Ajax nog steeds bezig is met alle nummers één op het verlanglijstje. Dat zei trainer Maurice Steijn eerder tegenover verschillende media toen hij sprak over de transferperikelen rond de Amsterdamse club.

Na de uitspraken van de coach werden Diant Ramaj en Carlos Forbs aangetrokken. Ook Jakov Medic van St. Pauli lijkt een transfer naar Ajax te gaan maken. "Ajax begint eindelijk een beetje op stoom te komen", aldus Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Sven Mislintat moet je eigenlijk pas na een jaar of anderhalf jaar beoordelen, maar ik word niet heel erg warm van de namen die hij haalt. Dat kan ook iets over hem zeggen, dat hij oog heeft voor spelers die door anderen niet ontdekt worden."

Wedden

Meer odds

Ajax aast verder op Josip Sutalo, Eduard Spertsyan en Hiroki Ito. "Maurice Steijn zei dat Ajax nog steeds bezig is met alle nummers een die per positie op de lijst staan. Dat is gewoon grote onzin. Dat kan ook niet anders", zei Verweij. Valentijn Driessen sluit zich daarbij aan. "Ze hebben in ieder geval niet de nummers één gehaald. Ze zijn er misschien nog wel mee bezig. Tenzij Medic van St. Pauli bovenaan de lijst stond. Dat zou kunnen, natuurlijk."

Verweij vervolgt: “Als een speler van de nummer vijf van de tweede Bundesliga bovenaan het lijstje staat, dan ben ik benieuwd naar de nummer zeven. Dat is dan waarschijnlijk een speler van de nummer achttien van de vierde Bundesliga”, lachte hij.