Volendam dolt met Twente bij bekendmaking van basisplek voor aanvoerder Eiting

Volendam dolt met Twente bij bekendmaking van basisplek voor aanvoerder Eiting

05-08-2023 14:24
73

Carel Eiting keert terug in de basis van FC Volendam voor het oefenduel met Heracles Almelo. De aanvoerder van de club uit het vissersdorp werd meermaals gelinkt aan een transfer naar FC Twente en hij meldde zich ook ziek toen dat niet lukte. Volendam kon het daarom niet laten om een knipoog naar de Tukkers online te zetten.

Het verhaal over de perikelen rond Eiting is bekend. FC Twente heeft interesse in de middenvelder en ook de captain van Volendam wil die stap graag maken. Toen de belangstelling voor het eerst bekend werd, stelde de clubleiding van Volendam zich niet al te welwillend op. Eiting was daar teleurgesteld over en meldde zich ziek voor een drietal trainingen. Of er nog wel een akkoord over een transfer gaat komen is onbekend.

Volendam kon het niet laten om een beetje de draak te steken met FC Twente. Via Twitter plaatste de club: 'Carel Eiting is in Overijssel, welkom terug in de basis captain.' Daarmee doelt Volendam op de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo, net als Twente liggend in Overijssel. Bij het laatste oefenduel voor het Eredivisie-seizoen is Eiting dus weer aanwezig.