'Feyenoord wil concurreren met Arsenal en zoekt contact met Braziliaans target'

'Feyenoord wil concurreren met Arsenal en zoekt contact met Braziliaans target'

16-08-2023 12:19 Laatste update: 12:24
128

Feyenoord wil doorpakken in de strijd om de Braziliaan João Paulo Bitello. De 23-jarige middenvelder speelt op dit moment voor Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense. Mogelijk komt er stevige concurrentie voor de Rotterdammers, want ook Arsenal heeft Bitello op de korrel.

Volgens 1908.nl zijn de Londenaren echter nog niet concreet geweest en dat wil Feyenoord nu wel gaan worden. De eerste contacten met Grêmio werden al eerder deze tranfserwindow gelegd, maar nu willen de Rotterdammers ook met een voorstel gaan komen. Bitello zou de overstap ook zien zitten, mede door de Champions League-duels die Feyenoord hem kan bieden. De Rotterdammers hopen met Bitello voor te sorteren op spelers die mogelijk nog vertrekken bij de club.

Bitello speelde op zijn 23e al 89 officiële wedstrijden in Brazilië. Bij Grêmio staat hij nog tot 2023 onder contract. Bitello is multifunctioneel inzetbaar, want naast zijn favoriete positie centraal op het middenveld kan hij ook als nummer 10, linksbuiten en rechtsbuiten uit de voeten. In totaal scoorde Bitello tot nu toe zeventien keer en gaf hij zeven assists tijdens zijn loopbaan.