'Ten Hag blijft met lege handen achter: Bayern München sluit deal met Inter'

'Ten Hag blijft met lege handen achter: Bayern München sluit deal met Inter'

21-08-2023 20:46
10

Benjamin Pavard gaat dan tóch vertrekken bij Bayern München. De 27-jarige verdediger was eerder deze zomer hard op weg naar Manchester United, maar zou toch bij Der Rekordmeister blijven. Nu is een deal met Internazionale nabij.

Transfergoeroe Fabrizio Romano meldt dat Bayern en Inter een principe-akkoord hebben bereikt over een transfer van Pavard. Met de transfer zou dertig miljoen euro, plus twee à drie miljoen euro aan bonussen, gemoeid gaan. De Fransman heeft ook al ingestemd met een overgang, waardoor niets een transfer nog in de weg zou moeten staan.

Dat is nog wel het geval. Bayern heeft een duidelijke eis: Pavard mag pas weg als er een opvolger gevonden is. Dit kan gevolgen hebben voor Feyenoord. Recent werd bekend dat Lutsharel Geertruida op de lijst staat bij de Duitse landskampioen. Geertruida is niet de enige verdediger die in beeld is, aangezien ook onder meer RB Leipzig-back Mohamed Simakan op de lijst staat.

Pavard speelt sinds medio 2019 bij Bayern, dat hem voor 35 miljoen euro overnam van VfB Stuttgart. Tot dusver speelde hij 163 officiële wedstrijden voor Der Rekordmeister. Daarin scoorde hij twaalf keer en gaf hij twaalf assists.