'PSV grijpt mis: toptarget tekent tot 2027 bij Fiorentina'

'PSV grijpt mis: toptarget tekent tot 2027 bij Fiorentina'

25-08-2023 23:25 Laatste update: 23:52
251

PSV lijkt deze zomer niet Aster Vranckx aan te trekken als aanwinst. De Belgische middenvelder staat op het punt een vierjarig contract bij Fiorentina te tekenen. 

Onder meer transferexpert Gianluca Di Marzio schrijft dat Vranckx een voorkeur had voor PSV, maar dat de Eindhovenaren geen akkoord wisten te bereiken met VfL Wolfsburg. Na wekenlang getouwtrek heeft de Belgische speler besloten weer in Italië te gaan spelen: Vranckx was het afgelopen seizoen al op huurbasis actief voor AC Milan.

Vrankcx geldt voor PSV als toptarget, maar de club uit de lichtstad wilde de speler pas binnenhalen na de verkoop van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan wordt de laatste weken in verband gebracht met meerdere topclubs, maar is nog altijd in dienst van PSV. De Eindhovenaren haalden in augustus wel al Jerdy Schouten naar de club om het middenveld te versterken. 

De waarschijnlijke komst van Vranckx lijkt erop te wijzen dat Sofyan Amrabat de Italiaanse club verlaat. De Marokkaans-Nederlandse speler wordt sinds het WK in Qatar nadrukkelijk in verband gebracht met onder meer  Manchester United en Liverpool.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: