'PSG legt binnenkort flink bedrag neer voor Bakayoko, PSV zit hoog in de boom'

'PSG legt binnenkort flink bedrag neer voor Bakayoko, PSV zit hoog in de boom'

27-08-2023 20:54 Laatste update: 22:19
146

Paris Saint-Germain wil begin volgende week een flink bod neerleggen voor Johan Bakayoko. De Franse topclub heeft 25 miljoen euro over voor de Belg, maar PSV verlangt een hogere som voor het talent. 

De Belgische journalist Sacha Tavolieri meldt dat de twee clubs nog flink uit elkaar zitten: de Eindhovenaren verlangen een bedrag van dertig miljoen euro inclusief bonussen. Bakayoko staat al langer in de belangstelling van PSG. Naast PSG zou ook Everton zich melden voor de aanvaller, die tot 2026 onder contract staat bij de Nederlandse club. PSV kan het geld goed gebruiken om Hirving Lozano terug te laten keren naar de lichtstad.

Wedden

Meer odds

De Italiaanse kampioen Napoli zou tevens een contractverlenging hebben voorgesteld aan Lozano, maar het is onduidelijk of de Mexicaan hierin mee wil. De 28-jarige Lozano verliet PSV in 2019 voor het avontuur in Italië, maar zou nu openstaan voor een terugkeer naar Eindhoven. Inmiddels klinkt in de wandelgangen dat PSV druk bezig is met een terugkeer van de rechtsbuiten. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: