'Fiorentina slaat openingsbod Manchester United op Amrabat resoluut af'

'Fiorentina slaat openingsbod Manchester United op Amrabat resoluut af'

30-08-2023 19:45
19

Het spel is echt op de wagen: Fiorentina heeft een eerste bod van Manchester United op Sofyan Amrabat afgewezen, meldt The Athletic. De Italianen zijn stellig en willen de controleur niet verhuren, maar enkel verkopen.

Woensdagmiddag werd duidelijk dat United doorpakt voor Amrabat. Door beperkte financiële middelen zetten The Mancunians in op een huurdeal met Fiorentina. United heeft een eerste bod - een huursom van twee miljoen euro - ingediend bij de Italianen. De Engelse grootmacht wil dit bedrag in twee termijnen van één miljoen euro betalen.

In de door United voorgestelde deal is ook een ontbindingsclausule opgenomen, die halverwege gelicht kan worden. Hierdoor heeft Fiorentina maar de garantie op één miljoen euro, waardoor het bod resoluut van tafel is geveegd. Fiorentina taxeert Amrabat op 35 miljoen euro en is voorlopig niet van plan om mee te werken aan een huurtransfer.

De gesprekken tussen United en Fiorentina zullen overminderd doorgaan tot de deadline van vrijdag. Amrabat heeft zelf zijn zinnen op een transfer naar Old Trafford gezet.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!