VI bevestigt: Bakayoko blijft bij PSV, geen veertig miljoen euro voor PSV

VI bevestigt: Bakayoko blijft bij PSV, geen veertig miljoen euro voor PSV

01-09-2023 08:21 Laatste update: 08:49
178

Johan Bakayoko blijft definitief bij PSV. Donderdagavond klonk dat geluid al in België en nu bevestigt Voetbal International het nieuws. Daardoor blijkt een bod van veertig miljoen euro van Brentford tevergeefs te zijn geweest.

Voor Bakayoko waren clubs van over heel Europa in de markt. Donderdag kwam zelfs naar buiten dat Brentford veertig miljoen euro wilde betalen voor de Belg. Op Deadline Day wordt echter duidelijk dat Bakayoko nergens heengaat: hij wil met PSV de Champions League in en blijft dus nog minimaal één jaar in Eindhoven.

Door dat besluit casht PSV dus voorlopig nog niet met Bakayoko, terwijl hij fikse concurrentie kan gaan verwachten. Hirving Lozano is namelijk hard op weg naar het Philips Stadion. De Mexicaan wordt vrijdag medisch gekeurd, maar dat heeft Bakayoko er dus niet toe doen besluiten om alsnog te vertrekken.

Eerder werd al duidelijk dat Ibrahim Sangaré PSV ook trouw blijft. De komst van Lozano leek samen te hangen met een vertrek van de Ivoriaan of Bakayoko, maar niets blijkt minder waar. Het is niet ondenkbaar dat dit te maken heeft met de financiële meevaller van de Champions League.