Almere City blijft puntloos: 'Met de wolven meehuilen in het bos doe ik niet'

Almere City blijft puntloos: 'Met de wolven meehuilen in het bos doe ik niet'

02-09-2023 19:52
18

Alex Pastoor baalde als een stekker na de verloren wedstrijd van Almere City tegen PEC Zwolle (1-2). In een knotsgekke slotfase leek het er even op dat de thuisploeg het eerste punt van het seizoen zou pakken. Apostolos Vellios gooide echter roet in het eten.

Almere City stond na afloop van het duel opnieuw met lege handen. "We hebben gedaan wat we konden, maar het was net niet genoeg", aldus Pastoor in gesprek met ESPN. "Na onze gelijkmaker zag ik dat de drie voorste spelers direct op de bal gingen jagen. Dan moet je de lange bal eruit halen, met misschien een overtreding. Je moet wat slimmigheidjes toepassen. Maar dat zijn dingen: daar is een onervaren ploeg in deze afdeling nog niet helemaal aan toe."

"Het zijn dure lessen die je leert, maar ik weet zeker dat er een behoorlijke les geleerd is", vervolgde Pastoor. "Met de wolven meehuilen in het bos, vier gespeeld nul punten: dat doe ik niet. Maar we gaan dit natuurlijk wel analyseren, want ons voetbal van de eerste helft... Daar weiger ik mijn handtekening onder te zetten."