Slecht nieuws voor Ten Hag: Amrabat moet gedeelte van huurjaar mogelijk missen

Slecht nieuws voor Ten Hag: Amrabat moet gedeelte van huurjaar mogelijk missen

08-09-2023 11:34
63

Sofyan Amrabat heeft zich teruggetrokken uit de selectie van Marokko voor de interlandperiode in september. De Marokkaanse middenvelder moet door een blessure verstek geven. Dit kan ook een probleem opleveren voor Manchester United, aangezien de club hem net voor één jaar heeft gehuurd.

Manchester United heeft de blessure van Amrabat inmiddels bevestigd via de officiële kanalen. Wat voor blessure de middenvelder heeft opgelopen en hoe lang hij uit de roulatie is, maakt de club niet bekend. Amrabat wordt officieel voor één jaar gehuurd van zijn Italiaanse club Fiorentina, maar het duurt dus nog even voor hij zijn debuut kan maken in de Premier League.

Wedden

Meer odds

Uiteindelijk heeft United ook nog in de buidel moeten tasten voor het binnenhalen van Amrabat. De club moest een huursom van tien miljoen euro overmaken naar Florence en Ten Hag hem definitief over wil nemen, komt daar nog eens twintig miljoen euro bij. Uiteindelijk kan het totale bedrag door bonussen nog oplopen tot 35 miljoen euro, als je de huursom er al bij telt.