Vernieuwd Oranje kan goede lijn doortrekken: 100x je inleg bij zege op Ierland!

Nederland met nieuw systeem tegenover Ierland: pak 100x je inleg bij Oranje-zege!

10 september 2023 om 12:00
Laatste update: 10 september 2023 om 15:01

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal maakte donderdag een uitstekende indruk tegen Griekenland en mag zich na een 3-0 zege opmaken voor het uitduel met Ierland. Een zege op de Ieren zal Nederland een favorietenrol geven om de tweede plek in de poule te behouden richting het EK. Bookmaker JACKS.NL introduceert een fraaie actie voor nieuwe spelers: pak 100x je inleg bij een zege op Ierland! 

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe daarna een storting. Een storting van minimaal €20 levert je de x50 boost op, bij een storting van €100 ontvang je de x100 boost. Ga na het ontvangen van de boost naar de wedstrijd Ierland - Nederland en zet in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. 

Het is belangrijk dat je deze bet kiest (zie foto), anders werkt de boost niet. Na het selecteren van de bet verschijnt de boost en vink je deze aan. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook.

Wint Nederland ook het tweede EK-kwalificatieduel in september tegen de Ieren? Dan pak je tot 100 euro! Wordt er gelijkgespeeld of verloren door de mannen van Ronald Koeman? Dan verlies je maximaal één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust