Driessen over Ten Hag en Antony: 'Dat heeft hij ook gedaan bij Promes'

Driessen: 'Dan hadden ze Antony misschien ook wel de wacht aan gezet'

10 september 2023 om 08:22

In de voetbalpodcast Kick-off van de Telegraaf gaan Valentijn Driessen en Mike Verweij in op de situatie van Antony bij het Manchester United van trainer Erik ten Hag. De journalisten trekken een parallel met de situatie van Quincy Promes, die bij Ajax onder dezelfde trainer mocht blijven staan, en met hoe Manchester United omging met Mason Greenwood.

"Manchester United heeft Greenwood verbannen. Die is vrijgesproken op alle punten, maar was toch niet welkom meer. Hij is nu naar Spanje gegaan." Driessen vraagt zich hardop af of de transferwaarde van de voormalig Ajacied er iets mee van doen heeft: "Als Antony uit de eigen opleiding was gekomen, zoals Greenwood, dan hadden ze Antony misschien ook wel de wacht aan gezet." Ook wordt er gespeculeerd over of het meespeelt dat Ten Hag zich hard heeft gemaakt voor de komst van de Braziliaan.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

Dan komt Quincy Promes ter sprake, die bij Ajax niet uit de selectie werd gezet. "Ten Hag had Promes in de ogen gekeken en gezien dat hij de waarheid sprak", vervolgt Driessen cynisch. "Waar gaat het over? Je hoeft van mij die Greenwood en Antony niet uit de selectie te halen, je kan ook wachten op die rechtzaak, dat heeft hij ook gedaan bij Promes. Alleen moet je dan wel op de blaren zitten."